top of page
Färska Feta Salad

LUNCHMENY VECKA 17
SERVERAS 11.30 - 14.00
VARMRÄTT SOPPA SALLADSBUFFÉ
MÅLTIDSDRYCK KAFFE & KAKA
135:-

Måndag 

1. Örtkryddad nötfärsbiff serveras med timjangräddsås samt bakpotatishalvor och rårörda lingon. 
2. Basilika och färskostbakad norsk fjordlax serveras med Sandefjordsås och kokt potatis samt primörer. 

​

Tisdag 
1. Smörstekta fläskfilémedaljonger med kantarellsås och hasselbackspotatis samt primörer. 
2. Basilika och färskostbakad norsk fjordlax serveras med Sandefjordsås och kokt potatis samt primörer. 

​

Onsdag 
1. Skånsk kalops serveras med kokt potatis samt inlagda rödbetor.
2. Mandelpanerad Koljafilé serveras med en kall dill och romcrème samt kokt potatis toppad med handskalade räkor.

​

Torsdag
1. Thailändsk currygryta på svensk kycklingfilé serveras med basmatiris.
2. Plazas klassiska Hamburgertallrik på svensk nötfärs. 
3. Mandelpanerad Koljafilé serveras med en kall dill och romcrème samt kokt potatis toppad med handskalade räkor.

​

Fredag 
1. Smörstekt kalventrecote serveras med en handslagen bearnaisesås och kalvsky samt friterad klyftpotatis och primörer.
2. Mandelpanerad Koljafilé serveras med en kall dill och romcrème samt kokt potatis toppad med handskalade räkor.

​

Veckans pasta 
Spagetti bolognese toppad med färskriven parmesanost, 

​

Veckans vegetariska 
Plazas hemgjorda Västerbottenpaj serveras med smörstekta kantareller och tryffelmajonnäs.

.

​

Nu även lunchlådor för avhämtning för endast 110:-

bottom of page