top of page
Färska Feta Salad

LUNCHMENY VECKA 37
SERVERAS 11.30 - 14.00
VARMRÄTT SOPPA SALLADSBUFFÉ
MÅLTIDSDRYCK KAFFE & KAKA 135:-
Köp ett 10-Kort För Bara 1250:-

Måndag
1. Citronpepparångad torskfilé serveras med ägg och persiljesås samt kokt potatis och ärtor. 
2. Örtkryddad pannbiff med timjansås och stekt potatis samt svartvinbärsgelé.

Tisdag
1. Citronpepparångad torskfilé serveras med ägg och persiljesås samt kokt potatis och ärtor. 
2. Ugnsbakad svensk kycklingfilé serveras med en curry mangosås samt buljongkokt ris och primörer.

Onsdag 
1. Citronpepparångad torskfilé serveras med ägg och persiljesås samt kokt potatis och ärtor. 
2. Citronbräserad fläskfilé serveras med en krämig dragonsås samt friterad klyftpotatis och sparris.

Torsdag 
1. Smör och currystekt rödspättafilé serveras med en fransk remouladsås och kokt potatis samt handskalade räkor och ärtor.
2. Torsdagsburgaren serveras med stekt ägg och lök samt chillimajonnäs, sallad och pommes.

Fredag 
1. Smör och currystekt rödspättafilé serveras med en fransk remouladsås och kokt potatis samt handskalade räkor och ärtor.
2. Plazas slottsstek på svensk ryggbiff serveras med gräddsås och kokt potatis samt pressgurka och gelé.

Veckans sallad
Caesarsallad med svensk kycklingfilé och bacon.

Veckans pasta
Tagliatelle med en krämig bacon och paprikasås. 

Veckans vegetariska
Provencale kryddad stekt halloumi serveras med en tomat och rödlöksallad samt aioli. 

Hämtning lunch 115:-

bottom of page