top of page
Färska Feta Salad

LUNCHMENY VECKA 49
SERVERAS 11.30 - 14.00
VARMRÄTT SOPPA SALLADSBUFFÉ
MÅLTIDSDRYCK KAFFE & KAKA 135:-
Köp ett 10-Kort För Bara 1250:-

Måndag
1. Hemgjord pannbiff som serveras med
gräddsås och potatispuré samt pressgurka. 
2. Saffransdoftande fisk och skaldjursgratäng
serveras med kokt potatis och aioli. 

Tisdag 
1. Plazas chicken thai på svensk kycklingfilé
serveras med ångat ris. 
2. Saffransdoftande fisk och skaldjurs gratäng
serveras med kokt potatis och aioli. 

Onsdag 
1. Fläskfilé i en krämig skogssvampsås som serveras
med friterad klyftpotatis och svart vinbärsgelé. 
2. Saffransdoftande fisk och skaldjurs gratäng
serveras med kokt potatis och aioli. 

Torsdag 
1. Plazas tripple cheese burgare som serveras
med Dijon näs, lök och sallad samt pommes. 
2. Ugnsbakad torskfilé serveras med kapris och r
ödbetssmör samt kokt potatis och primörer.

Fredag 
1. Lövbiff på svensk ryggbiff som serveras med rödvinssås och persiljesmör samt friterad potatis och grilltomat.
2. Ugnsbakad torskfilé serveras med kapris och
rödbetssmörsamt kokt potatis och primörer. 

Veckans pasta 
Bacon och paprika sås serveras med
linguine och färskriven parmesanost. 

Veckans vegetariska 
Krämig kantarell och parmesanrisotto.

Hämtning lunch 115:-

bottom of page